Indlæser Begivenheder

DEMC10

Kære kollega

Vi inviterer hermed til Nordeuropas største akutkonference, Danish Emergency Medicine Conference, DEMC 10 den 2. – 3. november 2023. Tænk sig – det er den 10. edition! Det er vi meget stolte og glade for! Uden jeres opbakning ville vi aldrig have været kommet så langt. Så tak for I kommer igen og igen…

DEMC er den største akutmedicinske event i Danmark og vil igen være en tværfaglig konference, hvor reddere, akutsygeplejersker og akutlæger samles for at dele den nyeste viden indenfor det akutmedicinske område.

De yngre akutmedicinere lover også sjov læring med interaktive case simulationer, konkurrence i forskningssporet, samt for første gang vores helt egen Sim-Cup. Hold øje med mere information på hjemmesiden www.demc.dk!

Igennem de 2 dage har vi fokus på, at alle faggrupper kan blive opdateret og komme lidt klogere hjem.

Vi lover et brag af en fest med faglige indslag af høj kvalitet samt det største akut netværks platform på dansk jord!

Programudvalget arbejder på program, som vil blive publiceret snarest. Men en ting er sikkert og det er at vi har planlagt en fest som altid, torsdag aften.

DEMC10 arrangeres i et bredt samarbejde mellem Dansk selskab for akutmedicin (DASEM), Reddernes udviklingssekretariat (RUS) og Fagligt Selskab for akutsygepleje (DAENA)

Læs mere om DEMC10

Med venlig hilsen og på gensyn d. 2. – 3. november 2023.

DASEM, DAENA og RUS